• Main header image

    Tuning & Parts
    Digital Motor Tuning

ECU + Kabelboom

Compleet project: Programmeerbare ECU + Kabelboom + power distributie

Wil je het maximale uit je racewagen of track day auto halen is dit een noodzaak.
Alle componenten komen volledig tot zijn recht en tegelijkertijd wordt de motor extra beschermd. Door de constante monitoring wordt elk probleem binnen een fractie van een seconde gedetecteerd en wordt de motor uitgeschakeld om erger te voorkomen.
Voor meer informatie neem gerust contact met ons op.

GRATIS DRIFT INITIATIE – UNIEK in België

Nieuw en uniek in België: GRATIS drift-training bij chiptuning.
DMTuning maakt deel uit van MSTC motorsport-trainingcenter.
Vandaar de mogelijkheid voor deze promotie.
U krijgt een drift-initiatie van een professioneel piloot/instructeur met een heuse driftwagen.
Let wel op: Beperkte plaatsen en data beschikbaar
Voor meer info neem telefonisch contact op.

DMT – MSTC Racing Team neemt deel aan officiële MX-5 Cup

MSTC racing team heeft reeds jaren ervaring met deze iconische roadster. 5 Maal werd de 24 Hours of Zolder gereden en sinds 2 seizoenen is het team ook aanwezig in het officiële MX-5 Cup kampioenschap.
Dit jaar wordt de Mazda bestuurd door de jeugdige rookie Michiel Haverans. Als 17-jarige komt hij uit in de junioren klasse. Er staan dit seizoen 3 wedstrijden op het programma: Circuit Zolder, TT Assen en Spa-Francorchamps. Watch and see ...

Met dank aan onze Partners:
BRAXX Collection: we collect, sell and purchase all kinds of classic cars and motorcycles.

Programmeerbare ECU voor Lancia Stratos (Replica)

Deze prachtige replica Lancia Stratos werd voorzien van een volledige nieuwe programmeerbare MaxxECU en bijhorende bekabeling. Nu heeft de Alfa Romeo motor meer vermogen, is deze beter beschermd en heeft enkele nieuwe features zoals launch control en een twee standen afstelling (street - Race)

SOUND BOOST system MaxhausT

NIEUW bij DMTuning:

Geef de sound van je auto een extra BOOST,
Verschillende geluiden mogelijk, en volledig synchroon met je gaspedaal

UP-GRADE DMTuning

De tijd staat niet stil en de ontwikkelingen ook niet. Wij hebben deze moeilijke tijden gebruikt om een up-grade te doen van onze apparatuur, software en ingenieurs. Vanaf nu staan wij garant voor nog betere service en diensten. 100% eigen geschreven tuningen en ontwikkeling ervan, programmeerbare ECU's voor track-days- sprint- en racewagens.

NEW: Stand Alone ECU by MAXXECU

Race-auto's en auto's voor trackdays hebben niet genoeg aan een 'Street-remapping' stage 1 of 2. Deze motoren moeten tot in de details kunnen worden afgesteld en aangestuurd. Dit kan enkel met een programmeerbare ECU, vereenvoudigde bekabeling, de juiste sensoren en hardware.
DMT is sinds kort invoerder en verdeler geworden van MAXXECU.
Uiteraard kan u bij ons terecht voor de installatie en tuning van deze ECU's

RIJPLEZIER – POWER – VRIJHEID

Wij hebben nog onze vrijheden in deze bizarre tijden. En als we volop kunnen genieten moeten we dat ook doen.... Onze auto onze vrijheid..... Maak van elke rit weer een plezier, met meer vermogen en meer rijplezier. Geef je auto een extra boost met een motor-upgrade. Nu nog aan promoprijzen én.... corona-proof. Bereken je vermogenwinst op de site en contacteer ons voor een afspraak.

POST- CORONA

Wij hervatten de activiteiten vanaf 11 mei 2020.
Enkel op afspraak en met de nodige maatregelen

PROMOTIES blijven zeker gelden tot na de zomer!

Mobilhome Specialist

DMT is door de jaren heen gespecialiseerd geraakt in het opwaarderen van mobilhomes. Niet te verwonderen dus dat er regelmatig enkele exemplaren voor de deur staan. Dus zou je graag wat vlotter en aangenamer op reis gaan, dan even binnenspringen voor een afspraak.

DMT / MSTC gaat weer racen

Tijdens het weekend van 17 en 18 augustus staat de Mazda Belgium MX-5, gerund door ons team MSTC, weer aan de start van de MX-5 Cup. Dit keer zijn we te gast op het TT Circuit in Assen (NL) en dit voor de 4de ronde van het kampioenschap. Gastrijders dit keer zijn autojournalist/piloot Stéphane Lemeret en Belgische trots Marc 'The Goose' Goossens. Uiteraard kijken we met z'n allen uit naar de strijd die beide heren zullen aangaan met de Nederlandse specialisten op dit vlak.

OPENINGSTIJDEN

Maandag: OP AFSPRAAK
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 16:00
Zaterdag: OP AFSPRAAK

NIEUW – CURSUS ECO-DRIVING

Tijdens de zomer geven wij aan al onze klanten de mogelijkheid om gratis een ECO-driving cursus te volgen.
Het is niet voldoende dat uw wagen beter presteert, u moet je wagen en de up-date optimaal kunnen gebruiken om tot het beste resultaat te komen. In de maanden juli en augustus bieden wij u dit graag aan. Voor data van de cursus kan u bij ons terecht na uw tuning.

ZOMER-PROMOTIE

Onze promotie loopt ook in de zomer nog even door.... dus onze super voorwaarden blijven gelden

Nieuw uiterlijk

In April 2018 werd de gevel van de showroom in een nieuw kleedje gezet, MSTC en DMT werden bij elkaar geïntegreerd.

4X4 Full synchronised Dyno

Deze state of the art 4X4 testbank is het uithangbord van het vernieuwde DMT geworden. Zonder deze investering zouden niet alle laatste nieuwe automodellen getest of getuned worden.