• Main header image

    Tuning & Parts
    Digital Motor Tuning

RIJPLEZIER – POWER – VRIJHEID

Wij hebben nog onze vrijheden in deze bizarre tijden. En als we volop kunnen genieten moeten we dat ook doen.... Onze auto onze vrijheid..... Maak van elke rit weer een plezier, met meer vermogen en meer rijplezier. Geef je auto een extra boost met een motor-upgrade. Nu nog aan promoprijzen én.... corona-proof. Bereken je vermogenwinst op de site en contacteer ons voor een afspraak.

POST- CORONA

Wij hervatten de activiteiten vanaf 11 mei 2020.
Enkel op afspraak en met de nodige maatregelen

PROMOTIES blijven zeker gelden tot na de zomer!

Mobilhome Specialist

DMT is door de jaren heen gespecialiseerd geraakt in het opwaarderen van mobilhomes. Niet te verwonderen dus dat er regelmatig enkele exemplaren voor de deur staan. Dus zou je graag wat vlotter en aangenamer op reis gaan, dan even binnenspringen voor een afspraak.

DMT / MSTC gaat weer racen

Tijdens het weekend van 17 en 18 augustus staat de Mazda Belgium MX-5, gerund door ons team MSTC, weer aan de start van de MX-5 Cup. Dit keer zijn we te gast op het TT Circuit in Assen (NL) en dit voor de 4de ronde van het kampioenschap. Gastrijders dit keer zijn autojournalist/piloot Stéphane Lemeret en Belgische trots Marc 'The Goose' Goossens. Uiteraard kijken we met z'n allen uit naar de strijd die beide heren zullen aangaan met de Nederlandse specialisten op dit vlak.

OPENINGSTIJDEN

Maandag: OP AFSPRAAK
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 16:00
Zaterdag: OP AFSPRAAK

NIEUW – CURSUS ECO-DRIVING

Tijdens de zomer geven wij aan al onze klanten de mogelijkheid om gratis een ECO-driving cursus te volgen.
Het is niet voldoende dat uw wagen beter presteert, u moet je wagen en de up-date optimaal kunnen gebruiken om tot het beste resultaat te komen. In de maanden juli en augustus bieden wij u dit graag aan. Voor data van de cursus kan u bij ons terecht na uw tuning.

ZOMER-PROMOTIE

Onze promotie loopt ook in de zomer nog even door.... dus onze super voorwaarden blijven gelden

Nieuw uiterlijk

In April 2018 werd de gevel van de showroom in een nieuw kleedje gezet, MSTC en DMT werden bij elkaar geïntegreerd.

4X4 Full synchronised Dyno

Deze state of the art 4X4 testbank is het uithangbord van het vernieuwde DMT geworden. Zonder deze investering zouden niet alle laatste nieuwe automodellen getest of getuned worden.